×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


» بیشتر بدانیم » نکات کاربردی برای دریافت ویزای توریستی هلند

نکات کاربردی برای دریافت ویزای توریستی هلند

کشور پادشاهی هلند یکی از کشورهای اروپای غربی است که در شمال غربی قاره سبز قرار دارد و به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی دومین بندر بزرگ اروپا را در اختیار دارد.

گرفتن ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند , هلند یکی از کشورهای منطقه شینگن است که سفر به آنجا مستلزم دریافت ویزا از طریق سفارت این کشور است.
کشور پادشاهی هلند یکی از کشورهای اروپای غربی است که در شمال غربی قاره سبز قرار دارد و به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی دومین بندر بزرگ اروپا را در اختیار دارد. البته از آنجایی که هلند یکی از کشورهای منطقه شینگن است سفر به آن نیازمند دریافت ویزا از سفارت این کشور در تهران است.

انواع ویزای هلند

 

انواع ویزای کوتاه مدت هلند

دولت هلند روادید ورود به این کشور را با توجه به نوع سفر به گروه‌های متعددی تقسیم کرده است؛

ویزای توریستی (کوتاه مدت شینگن)

این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.

ویزای تجاری

ویزای تجاری ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و … قصد سفر به هلند را دارند.

ویزای ملاقات خانواده و بستگان

این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم سفر به هلند هستند.

ویزای ترانزیت فرودگاهی

این ویزا محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.

مراحل دریافت ویزاهای کوتاه مدت هلند

 

مراحل گرفتن ویزا هلند

مرحله اول: اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است.

مرحله دوم: در مرحله بعد، متقاضی باید از طریق ایمیل برای مراجعه حضوری درخواست وقت ملاقات کند

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

 

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای هلند

الف) فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.

ب) شناسنامه

ج) گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.

د) دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی

ه) کپی بلیط رفت و برگشت

و) محل اقامت متقاضی در طول سفر

ز) مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر

ح) بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلاربا پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛

ط) کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)

 

۱) برای کارمندان:

قرارداد کار
اجازه خروج از جانب کارفرما
مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

۲) برای مشاغل آزاد

کپی جواز کسب
گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
مفاصاحساب مالیاتی

۳) دانشجویان

گواهی اشتغال به تحصیل

۴) بازنشستگان

فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

ک) نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.

ل) وضعیت تاهل متقاضی

هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزای هلند

هزینه صدور ویزای شینگن عادی به ازای هر نفر معادل ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال برابر با ۳۵ یورو است.

الف) کودکان زیر ۶ سال

ب) شهروندان ارمنی و آذربایجانی زیر ۱۲ سال

ج) دانش‌آموزان، دانشجویان و محققانی که برای سفرهای علمی و تحقیقاتی قصد سفر به هلند را دارند.

د) همسر، فرزندان یا بستگان درجه یک زیر ۲۱ سال شهروندان هلندی

 

کجارو



دسته بندی : بیشتر بدانیم , سرگرمی , گردشگری
ارسال دیدگاه

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.

[uniplace_links]