» آموزش موبایل » آموزش غیر فعال کردن آخرین بازدید اینستاگرام

آموزش غیر فعال کردن آخرین بازدید اینستاگرام

اینستاگرام در جدیدترین آپدید خود قابلیت آخرین بازدید (Last Seen) را به اینستاگرام اضافه کرده که به صورت پیش فرض فعال است . در این مقاله آموزش غیر فعال کردن آخرین بازدید را شرح می دهیم

 

 

 

آخرین باید  اینستاگرام  برای چه کسانی نشان می‌دهد؟

مطمئنا اولین سوالی که در ذهن هر فرد ایجاد می‌شود این است که لست سین اینستاگرام دقیقا آخرین زمان بازدید کاربر را برای چه کسانی نمایش خواهد داد؟ آیا تمام کاربران اینستاگرام با ورود به اکانت شما قادر به دیدن آخرین زمان بازدیدتان خواهند بود؟ خوشبختانه اینطور نیست. لست سین اینستاگرام (Show Activity Status) به گونه‌ای تنظیم شده که در صورت فعال بودن در اکانت شما، آخرین زمان بازدید کاربر را فقط برای افراد زیر نشان می‌دهد:

  • تمام کاربرانی که شما آن ها را دنبال کرده باشید یا به بیان دیگر فالویینگ های شما.
  • تمام کاربرانی که از طریق دایرکت به آن ها پیام داده باشید.

بنابراین لست سین اینستاگرام به گونه‌ای تنظیم شده که همه فالوورهای شما قادر به دیدن آخرین زمان بازدیدتان نخواهند بود. فقط افرادی که شما آن ها را فالو کرده‌اید یا از طریق دایرکت به آن ها پیام داده باشید می‌توانند آخرین زمان بازدیدتان را مشاهده کنند. اما آیا امکان غیر فعال کردن یا بهتر بگوییم مخفی کردن لست سین یا آخرین زمان بازدید در اینستاگرام (Show Activity Status) وجود دارد؟ چطور باید این کار را انجام دهیم؟

مخفی کردن آخرین زمان بازدید یا لست سین اینستاگرام

قابلیت لست سین یا Show Activity Status به طور پیش فرض در اینستاگرام فعال است، اما خوشبختانه امکان غیر فعال کردن یا بهتر بگوییم مخفی کردن لست سین اینستاگرام وجود دارد. بدین منظور کافیست مراحل زیر را طی کنید:

  • برنامه اینستاگرام را اجرا و وارد اکانت خود شوید.
  • به بخش پروفایل (آیکون آدمک) مراجعه کنید.
  • در منوی تنظیمات ارائه شده به سمت پایین حرکت کنید تا به گزینه Show Activity Status برسید.
  • اسلایدر موجود در کنار این گزینه را غیر فعال نمایید.

به همین سادگی نمایش آخرین بازدید اینستاگرام شما برای سایر کاربران پنهان می‌شود. در نظر داشته باشید که پنهان کردن آخرین زمان بازدید یا لست سین اینستاگرام هم مثل اپلیکیشن های دیگر همچون تلگرام یک اقدام دوطرفه است. یعنی اگر شما لست سین خود را در اینستاگرام غیر فعال یا مخفی کنید، لست سین دیگران هم برایتان مخفی می‌شوند.

حتما بخوانید:  در صورت فراموشی رمز تایید دو مرحله ای تلگرام چه کنیم؟

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله در رابطه با قابلیت لست سین اینستاگرام یا همان Show Activity Status صحبت کردیم که به تازگی برای این برنامه محبوب منتشر شده است. همچنین نحوه غیر فعال کردن لست سین در اینستاگرام را برایتان شرح دادیم. چنانچه در رابطه با هر یک از  مراحل شرح داده شده سوالی داشتید، می‌توانید ضمن تماس با کارشناسان واحد پشتیبانی موبایل کمک از آن ها راهنمایی دقیق تری بخواهید.



دسته بندی : آموزش موبایل , موبایل
ارسال دیدگاه

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.